Претставничката на УНИЦЕФ за ТВ 24: Не можеме да си дозволиме да имаме генерација која долго ќе биде надвор од образовниот процес
Foto

Претставничката на УНИЦЕФ за ТВ 24: Не можеме да си дозволиме да имаме генерација која долго ќе биде надвор од образовниот процес

Ако во училиштата се запазува социјалното дистанцирање, ако условите се добри во таа заедница, ако родителите немаат проблем да ги праќаат децата на училиште, ако наставниците немаат проблем да одат на училиште Зошто училиштата треба да се затворени – оваа дилема ја отвора во интервју за тв 24 Патриција ди Џовани претставничката на Уницеф.

0 Коментари

Остави коментари