Претседателот Пендаровски ќе го додели признанието „Успешни млади“ за 2021 година

Претседателот на државата Стево Пендаровски денеска ќе го додели признанието „Успешни млади” за 2021 година, како поттик на научноистражувачката мисла и уметничката работа на младите во нашата држава.

Церемонијата на доделување на признанието ќе се одржи во Кабинетот на претседателот.