Пресек - Вистина или предизвик

Вистина или предизвик си играат и во опозициската ВМРО-ДПМНЕ откако актуелната кандидатка за претседател на државата уште поодамна го предизвикуваше својот партиски лидер за намалување на министерските места а тој пак одговори поинаку на предизвикот.