Пресек - Профитабилно коледе

Дојде време кога во услови на тешка економска, енергетска и здравствена криза најисплатливо е да организирате свадби родендени крштевки и дај боже со оглед на наталитетот во земјата и повеќе мекици. Одеднаш преку ноќ се богатите.

Профитабилно е и коледе, но ако знаете да отидете на вистинско место. Само внимавајте да не завршите на суд откако ќе ги направите пресметките за парите кои легнале на сметка на домашниот буџет.

Кај нас од секогаш за се имало интересни објаснувања: