Пресек - Ноќ на долгите пендреци

Овој пат ќе одиме по принцип на превртена пирамида од спортот па натаму откако на спортски натпревар заигаа пендреците. Не беше ова ноќ на ножеви за среќа, но дефинитивно беше ноќ на пендреци откако на натпреварот еден од нив заврши по главата на ракометарот Филип Талевски. Луѓето само си ја вршеле професионално работата.