Пресек - Лов на вештерки или на функционери кои ловат тендери?

Кој со референдуми, кој со чекан во раце или качени заеднички на мотор важно е што побргу дури и во криза да се роди референдумското прашање и да се излезе на референдум, па ако може и на предвремени избори, Таман три во едно на исти трошок се да биде. Па криза е. Се во име на татковината