Пресек - Домаќински пресек

Што има гостите кои дојда на самитот на ОБСЕ да знаат колку гладен народ овде има кога видоа толку вкусна и богата традиционална храна? A вкусија од македонската самит погача. Еден дводневен циркус кој сами си го баравме, а ова пред малку што го видовме беше онаа гламурозна слика одвнатре, а како изгледаме всушност однадвор и што нам ни остана од шведската традиционална маса за јадење.