Пренасочен
Foto

Пренасочен

Четири пријатели, Џон, Бен, Тим и Мајкл, се изгубени во источните европски земји и мора да го најдат патот назад до дома. Во оваа авантура ги следат шверцери, евтини пиво, проститутки, валкани полицајци и фантазии. Ова хаотично патување им помага да се запознаат едни со други како пријатели.

0 Коментари

Остави коментари