Пред и по Преспанскиот договор - паѓаат ли стегите во државата што важеше за заробена?
Foto

Пред и по Преспанскиот договор - паѓаат ли стегите во државата што важеше за заробена?

Пред и по Преспанскиот договор - паѓаат ли стегите во државата што важеше за заробена. Дали помирувањето е процес кој дава резултати, и зошто поделбите меѓу Македонците се уште се големи? Грција пред ратификацијата на Договорот со Македонија - членството во НАТО како компензација на сите емотивни прашања.

Архитектот на Договорoт од Нивици, министерот за надворешни работи, Никола Димитров во студиото на 24 Отворено, со Љупчо Петковски од „Евро тинк“, Слободанка Јовановска од „Независен“ и новинарот, Јоргос Пападакис - директно од Брисел.

0 Коментари

Остави коментари