Пратениците ќе им поставуваат прашања на премиерот и на министрите
Foto

Пратениците ќе им поставуваат прашања на премиерот и на министрите

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе се одржи седница за поставување пратенички прашања.

Пленарна седница за поставување пратенички прашања се одржува еднаш во месецот и тоа секој последен четврток..

Први за поставување пратенички прашања на премиерот и министрите се вообичаено пратениците од опозициските партии.

0 Коментари

Остави коментари