ПОСТАПКИТЕ ШТО ГИ ВОДИ СЈО НЕ СЕ ДОВЕДЕНИ ВО ПРАШАЊЕ
Foto

ПОСТАПКИТЕ ШТО ГИ ВОДИ СЈО НЕ СЕ ДОВЕДЕНИ ВО ПРАШАЊЕ

Дали сјо, кое требаше да биде Алфа и Омега за правдата е на стаклени нозе по обелденување на скандалозниот случај „Рекет“? Нема директни информации дека Катица Јанева е вмешана случајот што го отвори Јавното обвинтелство – изјави обвинителката Ленче Ристоска.

Тврди дека постапките што ги води СЈО не се доведени во прашање и дека ќе продолжи процесот за „Империја“ – кој беше иницијална каписла за обелоденувањето на рекетот.

Обвинителката Лиле Стефанова кој го води случајот имеприја вели дека на секоја одлука стои потписот на спцеијалната обвинителка Јанева. Потрес во институцијата што влевеше надеж во правдата.

0 Коментари

Остави коментари