Последен ден на Трамп во Белата куќа
Foto

Последен ден на Трамп во Белата куќа

Закани за напади, неколку стотици уапесни, америка живее во транзициски период. Трамп утре заминува и од Вашингтон и од Белата куќа, а таму ќе се всели избраниот претседател Џо Бајден. На инаугурацијата нема да присуствува Трамп. Какви мерки се преземаат, како ќе изгледа целиот процес. Со Лилица Китановска во Вашингтон разговараше Биљана Секуловска.

0 Коментари

Остави коментари