Поскапуваат поштенските услуги, писмата со повисоки цени

Од 1 февруари поскапуваат поштенските  услуги. писмото до 50 грама од 25 денари поскапува на 36 денари. и препорачаната цена поскапува и таа сега изнесува 90 денари.

Се зголемуваат и цените на услугата препорачано, а поскапува и  поштенската картичка од 9 на 16 денари.