Поскапува вадењето на лични документи, пасош, лична карта и возачка дозвола

Наскоро граѓаните ќе плаќаат повеќе за вадење на лични документи. Се очекува да поскапи вадењето пасош, лична карта и возачка дозвола во иднина.