Посебен режим на сообраќај во Скопје

Во Скопје денеска ќе има посебен режим на сообраќај по сообраќајниците во поширокото централно подрачје.

Како што информира Министерството за внатрешни работи, ќе бидат преземени мерки за посебен режим на сообраќајот поради делегацијата од Република Албанија, која е во официјална посета на земјава.

 

МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците каде што ќе биде воспоставен посебен режим на сообраќајот.