Поплави во Тетово

Oбилниот дожд ги наполнил улиците со вода. Поплавени се дворови, подруми. Претходно, беше најавено дека ќе има и до 50 литри дожд на метар квадратен површина. Во соседството веќе има поплави кои однесоа и човечки жртви.