Политичката драма пред ескалација
Foto

Политичката драма пред ескалација

Се бројат денови до распуштање на Собранието – мнозинството во трка со времето, опозицијата штанца амандмани. Дополнително масло на политичкиот оган - предлогот за разрешување на минситерката за труд и социајлна политика Рашела Мизрахи - ќе биде ли тригер за опозицијата да излезе на улица? Тесни анкети – ќе биде ли и резултатот уште потесен?

Дебатираaт Ивон Величковски поранешен пратеник и Љубиша Николовски, уредник-аналитичар

0 Коментари

Остави коментари