Политичка бура при посетата на Бектеши на Албанија
Foto

Политичка бура при посетата на Бектеши на Албанија

Се крена политичка бура при посетата на министерот за економија Фатмир Бектеши на Албанија - околу дефинирање на тоа дали е Албанец или македонски министер- за на крај да се испостави дека е грешка во преводот.

0 Коментари

Остави коментари