Политичарите бараат од граѓаните да штедат во време на криза, но тие самите не се откажуваат од привилегиите

Политичарите бараат од граѓаните да штедат во време на криза, но тие самите не се откажуваат од привилегиите кои самите си ги доделуваат - зошто не можат да се откажат од службените коли барем кога одат и се враќаат од работа?

За емисијата 25 минути, Крешник Бектеши како министер за економија тврди дека штеделе.