Полицијата е заштитник на криминалците. Обвинителите обвинети
Foto

Полицијата е заштитник на криминалците. Обвинителите обвинети

Разговор со повратник. Колку зароботуваат ИТ програмерите во Германија и Македонија? Ако сте способни и од Македонија може да бидете во ИТ индустријата. Едни заминуваат, други размислуваат, трети се подготвуваат. Бела чума стигна и во Штип. Лекарите со една нога во Германија.

0 Коментари

Остави коментари