„Поинаку“: Битола како најголема жртва во Македонија од производството на струја не смее да има поскапа цена
Foto

„Поинаку“: Битола како најголема жртва во Македонија од производството на струја не смее да има поскапа цена

Ќе добие ли Битола замрзнување на цената на струјата. Независната граѓанска иницијатива „Поинаку“, бараат општинскиот совет да испрати барање до владата за субвенција на струјата на битолчани и никакво поскапување - вели Габриела Илиевска советник во општината од иницијативата „Поинаку“.

0 Коментари

Остави коментари