Почнуваат 56-те „Рацинови средби“
Foto

Почнуваат 56-те „Рацинови средби“

Велес пулсира со стиховите на Рацин. Со меѓународен поетски митинг на кој учествуваат поети од балканските земји започнуваат 56 те по ред рацинови средби.

0 Коментари

Остави коментари