Почна уривањето на дивоградбите во Охрид, ќе се спроведе ли акцијата која ја побара УНЕСКО?
Foto

Почна уривањето на дивоградбите во Охрид, ќе се спроведе ли акцијата која ја побара УНЕСКО?

0 Коментари

Остави коментари