Пластичните кеси станаа минато во Македонија
Foto

Пластичните кеси станаа минато во Македонија

Пластичните кеси станаа минато во Македонија. Кои се бенефитите - секако, здрава животна средина, но и неопходност пластиката сосема да заврши во историјата - за емисијата 25 минути говори Снежана Василевска - од иницијативата „Стоп за пластични кеси“.

0 Коментари

Остави коментари