Петровска: Нема потреба од никакви стражи на гробот на Гоце Делчев

Нема услови и нема потреба од организација на т.н херојска стража на гробот на Гоце Делчев, институциите ќе си ја завршат вели за Аргумент плус министерката за одбрана Славјанка Петровска.