Петревска: Недостаткот на обрасци за пасоши ќе се реши на почетокот од март
Foto

Петревска: Недостаткот на обрасци за пасоши ќе се реши на почетокот од март

Недостаткот на обрасци за пасоши ќе се реши на почетокот од март, вели заменик министерката за внатрешни работи Славјанка Петревска. Според неа  тоа што првата пратка ќе стигне порано од предвиденото ќе значи и нормализирање во испораката на пасоши во државата.

0 Коментари

Остави коментари