Пендаровски на митинг во скопски Аеродром

Претседателскиот кандидат Стево Пендаровски вечерва од средбата со граѓани во општина Аеродром истакна дека нашата држава е единствената во светот која го има името Македонија и дека македонската химна и понатаму ќе се пее онака како што досега се пеела.