Пендаровски: Ја разбрав пораката на гласачите
Foto

Пендаровски: Ја разбрав пораката на гласачите

Кандидатот подржан од владеачката СДСМ и коалицијата Стево Пендаровски тврди дека ја разбрал пораката на гласачите и мисли дека ги знае причините за слабата излезност и слабите резултати на коалицијата.

0 Коментари

Остави коментари