Пендаровски ги повика бизнисмените да се вклучат во претстојниот преговарачки процес со ЕУ
Foto

Пендаровски ги повика бизнисмените да се вклучат во претстојниот преговарачки процес со ЕУ

Бизнисмените да се вклучат во претстојниот преговарачки процес со Европската Унија, повика претседател Стево Пендаровски на денешната прва средба со Стопанската комора на Македонија. Тие, пак од него побараа поголема поддршка во соработката со странство и логистика од дипломатско-конзуларните претставништва.

0 Коментари

Остави коментари