Пејџер

Откако неговиот син е киднапиран додека бил во Индија, Ричард Ејвери е во агонија. Со само пејџер за да добива инструкции, Ејвори се наоѓа на опасно патување во туѓа земја. Дали имате време да го откриете последното парче од сложувалката пред неговиот син да дочека застрашувачка судбина?