Павле Трајанов за „25 минути“: Прво анализа на францускиот предлог, потоа одлука дали излегуваме од влада

Заканите на коалиционите партии дека ќе излезат од влада ако се прифати францускиот предлог остануваат на маса - Павле Трајанов лидер на Демократскиот сојуз за емисијата „25 минути“ вели - сега е клучно да го анализираме предлогот. Потоа носиме одлука.