Патот до успехот - Во понеделник, продолжува приказната за Данчо Чеврески
Foto

Патот до успехот - Во понеделник, продолжува приказната за Данчо Чеврески

Во понеделник, продолжуваме да чекориме по животниот пат на Данчо Чеврески. Говориме за работата со некои од легендарните режисери. Од несреќен случај на сет до болница да го види новороденчето. За односот кон него од своите. За политиката денес. Данчо Чеврески со своето големо искуство со право се запишува во Патот до успехот.

Патот до успехот, секој понеделник во 18:30 на 24 телевизија. Не пропуштајте!

0 Коментари

Остави коментари