Патот до успехот со Данчо Чеврески - прв дел
Foto

Патот до успехот со Данчо Чеврески - прв дел

Нова сезона на Патот до успехот со Мишко Иванов. Интересно интервју со актерот Данчо Чеврески - македонски актер кој има остварено најголем број на филмски улоги.

0 Коментари

Остави коментари