Пандемијата го нападна животот и го донесе стравот
Foto

Пандемијата го нападна животот и го донесе стравот

Карантин во Франција, шок во Германија. Словенија е пред колапс, Прага е блокирна од вирусот. Во Скопје исчекување. Пандемијата го нападна животот и го донесе стравот. Каде се греши - во превенцијата или лекувањето. Борба за сегашноста и размисли за иднината. Никој веќе не глуми. Животот е театар. Актерство е кога на умрениот му звони телефон.

0 Коментари

Остави коментари