Палми на снегот
Foto

Палми на снегот

По смртта на нејзиниот татко, една млада Шпанка открива делумно напишано писмо. Додека ги бара одговорите, таа тргнува на патување што ја враќа во Африка, каде што ги открива тајните на нејзиното семејство.

Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари