Отворено студио со претседателот Стево Пендаровски - 15.5.2020
Foto

Отворено студио со претседателот Стево Пендаровски - 15.5.2020

Три сценарија за блиската иднина, од темно кон светло сиво. Битката со ковид 19 како политичка дисциплина без означен крај. Претседателот Пендаровски во менгеме на партиите и здравјето. Одлуките на новата вонредна состојба, како главен предуслов за изборните математики. Јужнокорејски изборен модел како во Северна Македонија. Можно ли е летната трка за македонскиот парламент да донесе и рекорден број на гласачи? Претседателот Пендаровски е гостин во Отворено студио на 24 анализа.

0 Коментари

Остави коментари