Отворено студио - 24.4.2020
Foto

Отворено студио - 24.4.2020

Талат Џафери молчи - ќе го свика ли Собранието? Зошто пратениците се со поделени ставови?
Оn line гостување на: Артан Груби од ДУИ, Никола Мицевски ВМРО ДПМНЕ, Мухамед Зеќири СДСМ. Здравствениот систем и коронавирусот - каква е сосотојбата на пациентите во инфективна, колкумина од најкритичните излегле со негативни тестови од таму, може ли клиниката кон која се свртени сите очи да го издржи притисокот? Во студиото гостин е спец. инфектолог Милена Стевановиќ, директор на инфективната клиника.

0 Коментари

Остави коментари