Отворено студио - 23.7.2020
Foto

Отворено студио - 23.7.2020

Во денешното издание на „Отвореното студио“ зборуваме за менаџмент на човечки ресурси во политичките партии, а и за претприемничката сиромаштија со гостинките Тања Томиќ авторка и Валентина Дисоска - претседателка на Здружението на бизнис-жени

0 Коментари

Остави коментари