Отворено првенство во ориентација за сите – SKOPJE OPEN 2020
Foto

Отворено првенство во ориентација за сите – SKOPJE OPEN 2020

Гостин: Мери Чкрипеска - претседателка на Националната ориентациона федерација

0 Коментари

Остави коментари