Османи: Со Бугарија можеме да најдеме решение за краткото име на државата, но не разговараме за идентитетските прашања
Foto

Османи: Со Бугарија можеме да најдеме решение за краткото име на државата, но не разговараме за идентитетските прашања

Радев и Пендаровски заедно во Рим. Слетување за историјата или лет кон иднината?

0 Коментари

Остави коментари