Ѓорѓиевски: Одговорноста за преземање мерки за урнатиот зид е на град Скопје

Одговорноста за преземање на мерки за урнатиот зид на патот над Детската клиника е на град Скопје - изјави претсдателот на Зелс, градоначалникот Орце Ѓорѓиевски.

Претходно град Скопје се прогласи за ненадлежен. Од ЦУК алармираа дека ризкот од целосно уривање на зидот е прашање на денови а можеби на часови.