Опозицијата бара оставка, Димова не попушта, а финансиската полиција и ЕК со истраги за т.н.случај „фризерница“
Foto

Опозицијата бара оставка, Димова не попушта, а финансиската полиција и ЕК со истраги за т.н.случај „фризерница“

0 Коментари

Остави коментари