Опозицијата бара одговорност за случајот Онишченко, власта тактизира, истрагата уште не покажува резултати

Опозицијата бара одговорност за случајот Онишченко, власта тактизира.

Истрагата тапка во место – во кој дел од синџирот на релација АНБ – Влада се направија такви безбедносни пропусти лице од црната листа на САД да добие македонско државјанство.