Онколошките пациенти револтирани: Бараат правда пред ОЈО

Група онколошки пациенти се собраа пред Јавното обвинителство вечерва да побарата правда, но и да го искажат револтот од тоа што се случува на Онкологија , но револтот од тоашто како што велат вчерашниот протест билкл политички обоен. Пред камерите ги раскажаа своиите потресни приказни и побараа одговорсност.