Околу 70 обвинители биле прислушувани во изминатите две години преку фиксните телефони во новата барокна зграда
Foto

Околу 70 обвинители биле прислушувани во изминатите две години преку фиксните телефони во новата барокна зграда

0 Коментари

Остави коментари