„Охридски бисери“ меѓународен натпревар за млади музичари
Foto

„Охридски бисери“ меѓународен натпревар за млади музичари

Гости: Борис Светиев, член на Организациски тим на натпреварот 

Викица Костоска Пенева, член на Организациски тим на натпреварот 

0 Коментари

Остави коментари