Одржан првиот натпревар во местење на рубикови коцки во Македонија
Foto

Одржан првиот натпревар во местење на рубикови коцки во Македонија

Гости:
Ристе Чешмеџиевски
Ѓорѓи Чешмеџиевски
Александар Арсовски

0 Коментари

Остави коментари