Од вечерва во „Чифте амам“ ликовна ретроспективна изложба на Владимир Темков

Вечерва со почеток од 20 часот во Чифте амам ќе се отвори ретроспективната изложба на Владимир Темков кој во ликовната уметност е од 1980 година.учествува на изложби во Македонија, Европа и светот, како и на многу меѓународни изложби, колонии, симпозиуми.