Од вечерва на тв 24 „Киненова“
Foto

Од вечерва на тв 24 „Киненова“

Стартува меѓународниот фестивал Киненова. Од вечерва ексклузивно премиери на тв 24. Љубителите на филм ќе имаат избор од богато филмско мени.

0 Коментари

Остави коментари