Од неформалната страна на политиката со претседателскиот кандидат на „Вреди“, Арбен Таравари

Покрај интервјуа и следење на дневните активности, ТВ 24 од вчера почна со емитување на телевизиски профили на претседателските кандидати од нивната неформална како политичари страна, со цел на нашите гледачи да им овозможиме да се запознаат и со дел од личниот живот на канидатите кои се тркаат за шефовското место на државата. Денеска го претставуваме претседателскиот кандидат на коалицијата Вреди, Арбен Таравари.